Top Cinci lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din geantă

5. Un elastic de păr. De câte ori nu ai căutat unul în geantă pentru că îți era prea cald și voiai să îți prinzi părul? De câte ori nu ți-a lipsit unul atunci când vântul îți bătea prin plete? Nu uita să îți iei unul la tine și problemele acestea s-au rezolvat.

4. Servetele umede sau gel antibacterian. Ambele variante sunt folositoare. Poarta mereu servețele umede sau gel bacterian in geanta. Te va ajuta sa te protejezi si sa te feresti impotriva virusilor de care ai parte peste tot (in autobuz, in supermarket, in lift), etc.

3. Trusa de machiaj. Fiecare femeie ar trebuie sa aibă în geanta o trusă de machiaj care să conțină produsele de care aceasta are nevoie peste zi. Un fond de ten, o pudra, un creion, mascara, fard de obraz, un ruj sau un gloss. E de preferat ca toate produsele de machiaj sa fie adăpostite într-o borseta, gentuță sau trusa. Fiind organizata, vei reuși sa păstrezi curățenia în geanta ta și să îți găsești mult mai repede ceea ce ai nevoie.

ID-10055081

2. Pila de unghii. Niciodată nu știi când ai neplăcerea de a ți se rupe o unghie. Dacă nu vrei ca unghia rupta sa te incomodeze, cel mai bine e sa porți pila de unghii la tine si sa o folosesti la nevoie. . Aceasta te va scapa de problema ajutându-te sa redai forma unghiei.

ID-10055273

1. Trusa de medicamente. Un pansament, un medicament pentru durere de cap sau de stomac si cateva vitamine nu strica niciodata.

Sursa foto: http://www.freedigitalphotos.net

Catalina B.

Advertisements