Top Cinci cadouri dezirabile

Pentru că a sosit luna care creează agitaţie în mintea şi în buzunarul bărbaţilor, luna martie, m-am gândit că le-ar fi util un ghid de cadouri.

Ce îşi doresc femeile?

1. Bijuterii. Cercei, inele, pandantive, lănţişoare, brăţări şi ceasuri-toate sunt dorite de femei. Bineînţeles că ele trebuie să se potrivească stilului femeii care primeşte cadoul.

554262_538255322864133_1349573774_n

2. Dacă vrei să o impresionezi, arătă-i că îi cunoşti parfumul preferat. O femeie o să aprecieze un bărbat atent la detalii şi la preferinţele ei.

lolita-lempicka-lolita-lempicka-eau-de-parfum-pentru-femei___2

3. Florile sunt tot timpul apreciate de doamne şi domnişoare. Ar fi drăguţ să ştii care sunt florile ei preferate. Multe reprezentante ale sexului frumos sunt date pe spate de trandafiri, dar nu uita că există persoane alergice la polen. Mai bine întrebi decât să o dai în bară!

P1000276

4. O zi de relaxare: la spa, în parc, de vizitat obiective turistice. Întotdeauna o zi prin care te deconectezi de la atât de agitata viaţă curentă, te ajută să îţi redobândeşti echilibrul.

5. Dacă aveţi de făcut cadou unei persoane romantice, nu ezitaţi o invitaţie la o cină romantică. Lumânări, muzică bună, bomboane fine de ciocolată şi prezenţa persoanei îndrăgite este ecuaţia care garantează succesul.

IMG_0125

Adelina C.