Top Cinci greseli penibile de Photoshop

Cu totii ne dorim sa fim perfecti si noua tehnologie ne ajuta sa obtinem asta, fie doar in poze. Dar o clipa de neatentie poate transforma perfectiunea in ridicol in doar cateva secunde. Iata un top al celor mai mari fail-uri in materie de Photoshop:

Locul 5

Se pare ca ideea de ” cu cat mai putin, cu atat mai bine” este total neadecvata pozelor de mai jos. Nu cred ca esti “mai putin perfecta” daca ai doua picioare si un cap sub palarie, de care sa fie, desigur, atasat parul.

top-50-cele-mai-penibile-greseli-de-photoshop_7_size1

Locul 4

Ori domnul acesta zambitor si-a uitat acasa figura trista de mers la cimitir, ori este mare fan Familia Adams si si-a realizat o mana alergareata care sa-l insoteasca in cele mai importante clipe din viata sa, cum ar fi photo shooting-ul.

greseli6

Locul 3

Super- Hannah! Asa s-ar putea numi urmatorul serial de la Disney. Acum ca actrita care o interpreteaza cu succes pe Hannah Montana are trei maini, este perfecta pentru distributia unui serial S.F. unde ar putea juca rolul unui super erou care salveaza lumea cu cele trei maini dibace ale sale!

cum-a-ajuns-miley-cyrus-sa-aiba-3-maini-iata-cele-mai-dezastruoase-greseli-in-photoshop_10_size1

Locul 2

Ma intreb daca s-au vandut la fel de multe bilete pe cati spectatori au fost in tribuna. Adica, e curios daca cei care au fost multiplicati au platit triplu pentru a-si vedea echipa favorita si daca jucatorii  au marcat de trei ori mai multe goluri…

greseli3

Locul 1

Nu cred ca ai aflat inca, insa, noul trend in materie de moda este “poseta invizibila”. Este foarte incapatoare si o poti purta oriunde fara sa te incomodeze sau sa atraga atentia intr-un mod neplacut. Este eleganta, discreta si se asorteaza cu orice tinuta!

greseli-in-photoshop-01-300x146

Mirica C.

Advertisements