Top cinci parfumuri sub 150 de lei

Nu e nevoie să cheltuiești o avere pentru a mirosi bine. Parfumurile de mai jos demonstrează foarte bine asta. Sunt accesibile, miros senzațional și au o calitate foarte bună. Dacă încă nu le-ați încercat, puteți începe să o faceți.

5. So elixir (Yves Rocher)

Preț: 129.00 ron

Gramaj: 50 ml

61614

Este un parfum dulce și foarte persistent, adresat celor  “care iubesc să atragă toate privirile și să se simtă strălucitoare şi feminine”, după cum spun cei de la Yves Rocher. Bergamotă,  esență de trandafir, iasomie, esență  de patchouli și extract de lămâie – toate se regăsesc în acest parfum.

Îl recomand celor care iubesc parfumurile dulci, cu miros puternic.

4.  Herve Leger Femme (Avon)

Preț: 90.00 ron

Gramaj: 50 ml

1082169

Un parfum creat de celebra casă de modă pariziană special pentru Avon. Îmbină perfect acordurile florale exotice cu notele lemnoase dulci.

Îl recomand celor care își doresc un parfum discret, frumos mirositor, care să nu epateze.

3.  Today (Avon)

Preț: 55.00 ron

Gramaj: 30 ml

1157703

Este un parfum puternic, dar foarte elegant, potrivit pentru seară. Persistă  îndelungat. Conține arome de frezie,liliac, apă de trandafir,  mosc, streliția și hibiscus. Este unul dintre preferatele mele datorită mirosului deosebit și a eleganței sale.

Îl recomand celor care își doresc să iasă în evidență, însă într-un mod elegant.

2. More by Demi (Avon)

Preț: 129.00 ron

Gramaj: 50 ml

23624_1

Un parfum inspirat de cunoscuta actriță Demi Moore nu avea cum să fie altfel decât cu adevărat seducător și deosebit. Este un parfum glamour, elegant, care nu are cum să nu te scoată din anonimat. Conține arome de ylang-ylang tahitian, iasomie  lemn de santal, mandarina, piersică albă, floare de portocal. Sticluța este și ea una deosebită, de culoare auriu metalizat, asemănătoare clutch-urilor atât de des întâlnite la Hollywood.

Îl recomand celor cărora le plac parfumurile deosebite, sofisticate.

1. Comme une evidence (Yves Rocher)

Preț: 155.00 ron (prețul variază de la o campanie la alta)

Gramaj: 50 ml

34701

Deși prețul de pe site sau din magazin depășește cu puțin 150 de lei, în cataloagele Yves Rocher îl putem găsi la prețuri foarte mici, în funcție de campanie. De câteva ori a fost oferit gratis la cumpărături de peste o anumită sumă, care niciodată nu a depăsit 8o de ron.

Este un parfum de zi, minunat. Mie îmi inspiră candoare și rafinament. Notele de lăcrămioară sălbatică, mușchi de pădure și frunze de violete îi fac un parfum de neuitat odată ce l-ai încercat.

Îl recomand tuturor celor care își doresc un parfum de zi cu zi discret, dar cu un miros special. Uneori discreția te poate scoate în evidență mai bine decât orice extravaganță.

Sursa foto:  www.yves-rocher.ro, http://www.avoncosmetics.ro, http://www.oriflame.ro

Ana-Maria C.

Advertisements