Top cinci semne fizice după care recunoşti un infidel

Tracey Cox este o cunoscută expertă în sexologie şi relaţii. Ea a folosit o combinaţie între Siang Mein, arta chineză străveche a interpretării chipului uman, studii universitare, cercetari ştiinţifice şi informaţii din domeniul limbajului non-verbal, pt a găsit câteva caracteristici ale bărbatului care are tendinţa să îşi înşele partenera.

6675955919_2c72b9d5e4

1.E înalt

Bărbaţii mai scunzi tind să aibă nivelul testosteronului mai scăzut, aşa că nu sunt ghidaţi de poftele lor sexuale la fel de mult ca cei înalţi.

2.Are ochii depărtaţi

Se pare că există o corelaţie între infidelitate şi spaţiul dintre ochii unui bărbat. Cu cât sunt mai îndepărtaţi unul de altul, cu atât se plictiseşte mai uşor şi este tentat să încerce experienţe noi.

3.Are sprâncene stufoase

Sprâncenele subţiri sunt echivalentul unui libido scăzut. Sprâncele groase şi bogate sunt indicii ale unei personalităţi excesiv de sexuale.

4.Are un nas denivelat

Se pare că Tracey, a descoperit o legatură între un nas uşor strâmb şi un libido mai ridicat.

5.Are muşchi de tip “oglindă”

Bărbaţii care merg la sală doar pentru a arata bine, nu pentru a fi sănătoşi sau de plăcere, tind să aibă ceea ce antrenorii de fitness numesc muşchi de tip oglindă. Ei se concentrează pe zonele care impresionează, precum bicepşii şi uita de zone ca picioarele, care nu sunt admirate la fel de mult. Acest luru sugerează că este un individ vanitos şi, deci, mai uşor de agăţat decât un bărbat care nu este atat de preocupat de aspectul său.

Sursa foto: http://www.flickr.com/

Adelina C.

Advertisements