Top Cinci obiceiuri enervante ale femeilor

734235_412652605484317_1070736026_n_largeCei de la askmen.ro au facut un top cu cele mai enervante obiceiuri ale sexului frumos. Să vedem în ce măsură suntem de acord cu clasamentul alcătuit de ei.

5. Femeile plâng din orice. Ei spun că un singur cuvânt greșit ne poate stârni șiroaie de lacrimi. Noi spunem că nu e este adevărat. Da, sunt femei care plâng la telenovele, dar sunt și bărbați care fac asta. Da, ne impresioneză diferite cazuri sociale, dar asta nu înseamnă că suntem un izvor de lacrimi. Suntem puternice, nu plângem când ne doare capul (spre deosebire de anumiți domni, exagerat de sensibili), suntem în stare să le ridicâm moralul celor din jurul nostru și ne ținem în frâu lacrimile pentru a-i încuraja. Poate plângem de bucurie când ni se face o declaratie de dragoste. Puneți-ne la încercare!  🙂

4. Femeile se considera grase. Este adevărat că vă mai întrebăm dacă ne-am îngrășat, că oftăm și afirmăm mereu ”Vai, ce m-am îngrășat!”, dar nu credem asta cu adevărat. Așteptăm doar să spuneți voi că nu e așa. Suntem alintate și nu ne-ar strica un compliment. În plus, noi nu ne îngrășăm niciodată, doar ni se îmbunătățesc formele. 😀

3. Femeile dramatizeaza. Da, dramatizăm, ne victimizăm, dar nu mai rău decât bărbații. Suntem superficiale uneori, dar asta nu înseamnă că dacă ni se rupe o unghie nu mai iesim in oraș. Dacă suntem stresate, nervoase, agitate s-ar putea să dăm vina pe voi pentru lucruri pe care nu le faceți. Dar puteți să ne sărutați, să ne strângeți în brațe și terminăm toată drama.

2. Femeile sunt rautacioase, barfitoare si invidioase. Da, suntem răutăcioase cu cine merita, normal. Și o bărfă mică nu a omorât pe nimeni. Invidioase nu suntem toate. Invidia apare doar când altă femeie are ceva ce tu ti-ai dori. Culmea e că și voi, domnilor, bârfiți. Mai mult decât noi. Și voi sunteți răutăcioși când nu vă convine ceva. Așadar, nu vă uitați doar în curtea vecinei (în acest caz).


1. Femeile intarzie mereu.
 Să arunce prima piatră cine nu a întârziat niciodată. Nu intenționăm să facem asta, dar pur și simplu se întâmplă. Chiar dacă ne aranjăm cu mult timp înainte, tot se mai întâmplă ceva înainte să ieșim pe ușă. Întârziem, asta e! Nu uitați că lucrurile cele mai bune li se intâmplă celor care așteaptă și noi merităm așteptarea!

Catalina B.

Advertisements