Top Cinci obiceiuri enervante ale bărbaților

       Așa cum pe bărbați îi deranjează unele obiceiuri ale femeilor, și ei fac multe lucruri care ne scot din minți. Cu toate astea, îi acceptăm așa cum sunt și îi iubim…pentru că este clar că nu se vor schimba! 😉

imagery_10_11_08_000018         Iată câteva dintre cele mai enervante obiceiuri ale bărbaților:

1. Nu recunosc când greșesc

       Majoritatea bărbaților sunt orgolioși și nu recunosc atunci când greșesc. De cele mai multe ori, în sinea lor, ei știu că ideile partenerelor puteau fi mai bune, dar suportă urmările cu stoicism, numai să nu le dea satisfacție. Își vor cere scuze, probabil, doar dacă nu există altă opțiune. Un lucru este sigur, indiferent că o recunosc sau nu, bărbaților le pare rău atunci când greșesc și asta se vede în comportamentul lor din următoarele zile.

2. Te compară mereu cu mama lor

        Indiferent că este vorba de gătit, curățenie sau de comportament în general, bărbații au tendința de a-și compara mereu partenerele cu mamele lor. Dar oare lor le-ar conveni să ne audă spunând:”Tata ar fi reparat mai bine robinetul”?! Cu siguranță nu! Cu toții trebuie să înțelegem că nicio persoană nu seamănă cu alta și că, atunci când vrei să-ți petreci restul vieții cu cineva care nu este mama sau tatăl tău, trebuie să-l accepți așa cum e…chiar dacă mai are multe de învățat.

3.”Auzul selectiv”

         Când sunt în fața televizorului sau a calculatorului, bărbații uită de tot ce este în jurul lor, mai ales de partenera care încearcă să poarte o conversație. Ei ascultă numai o parte din ceea ce le spune partenera, mai ales dacă sunt prea multe lucruri de reținut. De fapt, țin minte numai ceea ce cred că le-ar fi de folos.

      E bine de știut că femeile detestă atunci când bărbații se prefac că le ascultă și că preferă mai degrabă să li se spună: “Nu am chef acum de vorbă!”, decât să constate a doua zi că ei nici măcar nu știu care era subiectul discuției.

4.  Mută televizorul pe alt post atunci când ți-e lumea mai dragă

       De obicei, când toată lumea se uită la televizor la un film captivant, de exemplu, bărbatul are prostul obicei de a veni și a schimba programul. El nu ține cont de ceea ce vor ceilalți să urmărească, mai ales, dacă în acel moment se difuzează un meci important sau emisiunea lui preferată.

5. Aruncă șosetele și hainele murdare pe unde apucă

        Mulți bărbați nu cunosc noțiunea de “coș de rufe”. Ei cred că este treaba femeilor să stea și să strângă în urma lor mereu și li se pare absolut normal ca, după o zi de muncă, să-și lase lucrurile pe unde apucă.

Surse:

http://www.clickpentrufemei.ro

http://www.stiri-presa-online.ro

http://www.femeia.ro

Alexandra Capotă

Advertisements