Top Cinci lucruri pe care femeile nu le suporta la barbati

barbat_telefon_shutterstock_26452975_8ea62b052bDe cele mai multe ori, femeile isi doresc sa fie respectate si sa aiba alaturi un barbat care sa le iubeasca, care sa le ofere atentie, dar care, in acelasi timp, sa stie cand trebuie sa faca un pas inapoi si sa le lase spatiul necesar. Iata cateva dintre lucrurile pe care o femeie nu le suporta la un barbat si care o pot determina sa il respinga:

5. Complimente de complezență. Dacă vrei să îi zici ceva, zi-i din suflet. Priveste-o in ochi și fa-o sa creada ca simți lucrurile pe care i le spui. Noi, femeile, știm să recunoaștem un mincinos.

4. Nu acorzi atentie modului in care arati. Nu iti cere nimeni sa te epilezi si sa iti faci dus de 3 ori pe zi, dar daca apari la intalnire netuns, nebarbierit si cu un miros… natural, ai noroc daca ea nu inventeaza pe loc o scuza pentru a pleca. Fii atent si la haine pe care le imbraci (un tricou sifonat nu o va impresiona)! Nici tie nu ti-ar plăcea să ai lângă tine o femeie neîngrijită.

3. Vorbesti prea mult despre fosta iubita. Ok, ai iubit-o, ai fost rănit, dar dacă vrei să te implici în altă relație, presupun că ai trecut peste acel moment. Pe noi nu ne interesează ce ti-a facut fosta, ce i-ai facut tu ei sau dacă îți e dor de ea. Foștii cu foștii, vii cu vii! Sau vrei să afli că fostul ei era mai bun decât tine, că încă îl iubește și că se gândește la el când o strângi în brațe? Asta ziceam si eu!

2. Esti interesat doar de sex. Ea incearca sa iti povesteasca anumite lucruri, însa tu ai în cap doar aluzii sexuale, iar privirea ta spune totul? Daca nu isi doreste o relatie bazata doar pe sex, poti fi sigur ca te va respinge din start si ca vei rata orice sansa de a o cuceri. Sexul are rolul sau intr-o relatie, dar nu are niciun sens sa grabesti lucrurile.

1. Esti prea insistent. O suni din 5 in 5 minute, îi scrii permanent pe Facebook, îi dai 100 de mesaje. Încetează! Ne place să fim căutate, să știm că vă gândiți la noi, dar avem nevoie de aer. Lasați-ne să ni se facă dor de voi și vedeți-vă de viața voastră. Din punctul meu de vedere, aceștia sunt cei mai enervanți admiratori/ iubiți.

Foto: Shutterstock

Catalina B.

Advertisements