Top Cinci lucruri pe care le vor femeile de la bărbați

cuplu-300x336Poate crezi ca e greu să o mulțumești pe femeia de lângă tine, dar nu e chiar așa. Iată cinci lucruri simple cu care o poți cuceri definitiv:

5. Curteaz-o! Chiar dacă a trecut ceva timp de când sunteți împreună, încearcă să o recucerești în fiecare zi. Trateaz-o cu dragoste și multă atenție și se va simți centrul Universului tău.

4. Simțul umorului. Femeile adoră bărbații care le fac să zâmbească. Nu te transforma într-un bufon și nu lua totul în glumă. Avem nevoie să simțim că putem conta pe voi, dar nu fiți morocănoși, nu e nimic atractiv la această atitudine. 

3. Fa-o să simtă aprecierea ta. Lauda-i realizările, apreciază-i eforturile, arată-i că te interesează succesul ei, oricât de neînsemnat ar părea. Gândește-te cum te simți tu când ea te laudă, fă-o să simtă același lucru!

2. Ascult-o! Comunicarea este un punct esențial în orice relație. Invata sa o asculti atunci cand este necesar. Pot exista momente cand, din cauza ca nu ai fost atent la conversatie, lucrurile pot degenera si se pot incheia print-o cearta sau chiar o despartire. Merita sa risti?

1. Protejeaz-o! Femeile simt nevoia de protectie si grija din partea partenerului lor. Nu ai nevoie de pătrățele si bicepsi umflati, ci trebuie doar sa fii prezent atunci cand are nevoie de tine. Pe noi ne sperie și un gândac, îți vom fi recunoscătoare dacă ne scapi de el. 

Catalina B.

Advertisements