Top Cinci momente in care nu trebuie sa spui ”TE IUBESC!”

Il iubesti si vrei sa nu cumva sa uite asta? Nu-I nimic rau in asta, numai ca, trebuie sa stii cand s-o spui. Un ”te iubesc” spus cand trebuie este de nepretuit. Dar ce te faci atunci cand o spui intr-un moment nepotrivit? Va refuza ca creda ca sentimentele tale sunt sincere sau va aprecia, totusi, gestul, chiar daca nu a venit prea oportun? Nu este o problema de algebra, nici o ecuatie super-complicata pe care trebuie s-o rezolvi pentru ca ceea ce simti sa poate fi exprimat in cuvinte si  ajunga la inima persoanei iubite.

crush-playlist-taylor-swift-i-love-you-sign-300x213

Locul 5: Nu atunci cand iti faci unghiile!

Este echivalent cu a-I intreba daca ti se potriveste sau nu culoarea de oja pe care o folosesti!

Locul 4: Nu-i spune in exces!

Nu-i spune ”te iubesc” in fiecare SMS, sau dupa fiecare conversatie ca si cum maine s-ar sfarsi lumea si ar trebui sa stie asta neparat!

Locul 3: Nu de la prima intalnire!

Daca-i vei spune inca de la prima intalnire cu siguranta ai sa-l sperii si ai sa-l pui pe fuga.

Locul 2: Nu-i spune asta doar cand vrei sa-l convingi sa faca ceva!

Daca la inceput va fi impresionat de declaratia ta, sunt sanse mari sa inceapa sa se prinda de ”strategia ta” si data viitare cand ii vei spune din tot sufletul, se poate sa nu te mai creada sis a pierzi teren in fata lui/ei.

Locul 1: N-o spun daca nu simti!

Daca el iti spune ”te iubesc!” iar tu nu simti acelasi lucru, n-o spune doar pentru el se asteapta sa o faci! Daca nu simti acelasi lucru, nu-i spune, insa fa-l sa inteleaga faptul ca asta nu inseamna ca nu-l placi sau ca nu simti afectiune care mai tarziu se poate transforma in iubire.

   Mirica C.

Advertisements