Top Cinci vedete cu pretenții ridicole

Cele mai multe dintre celebritati adopta atitudinea de semi-zeu pe Pamant si faima de care se bucura ii face sa aibă pretenții absurde. Hai sa vedem care sunt cele mai ridicole pretentii ale vedetelor!

5. Katy Perry

O diva a vremurilor noastre, Katy Perry nu suportă ca șoferul care conduce autocarul de turneu sa ii vorbeasca sau sa se uite la ea in oglinda retrovizoare.

katy-perry

4. Mary J. Blige

Mary J. Blige nu poate sa-si faca nevoile decat pe toalete speciale. Astfel, in 2006, cand a plecat intr-un turneu ce cuprindea 35 de orase, artista a vrut cate o toaleta complet noua in fiecare cabina, inainte ca ea sa ajunga la destinatie.

mary-j-blige

3. Britney Spears

Fosta “printesa a muzicii pop” are niste gusturi indoielnice. Ea s-a facut de ras in fata londonezilor, cand le-a cerut organizatorilor, in culise, cheeseburgeri, 100 de smochine si prune si portii de fish&chips. Ca decorul sa fie complet, printre aburi de fast food, Britney a dorit un tablou al printesei Diana.

britney-spears

2. Kanye West

Pentru un concert sustinut in Australia, Kanye West a cerut numai prosoape Versace, iar soferul n-a avut voie sa poarte altceva decat haine din bumbac 100%.

kanye-west1

1. Jennifer Lopez

Chiar daca este vorba de evenimente de caritate, JLo nu renunta la “rigorile” impuse de statutul de diva. Prezenta la un eveniment pentru ajutorarea bolnavilor de SIDA din Africa, Jennifer Lopez a cerut ca rulota ei sa fie complet decorata in alb: de la flori si lumanari, pana la fete de masa, draperii si canapele.

jennifer_lopez

Sursa: askmen.ro

Catalina B.

Advertisements