Top Cinci cele mai bune echipe din Europa by Dorin Goian

Indiferent de rezultatul afişat pe tabelă, noi, românii suntem mândri de meciul Stelei de aseară şi de întregul ei drum european. A arătat că are un cuvant important de spus în fotbalul mare şi cu siguranţă înfrangerea suferită pe Stanford Bridge şi eliminarea din Europa League nu înseamna finalul unei echipe mari  care a demonstrat că poate aduce fotbalul românesc la un nivel la care n-a mai fost de foarte mult timp.

230px-12-06-05-aut-rom-freundschaftsspiel-256

Şi că tot vorbim de Steaua… Vi-l mai amintiţi pe Goian? Nu cred ca aţi avea cum să-l uitaţi pe fundaşul de aur care în 2006 juca alături de Rădoi, Ghionea sau Bănel în semifinalele Ligii Europa. Momentan este un om de bază în naţionala lui Piţurcă şi joacă la un club din Italia. Este de parere însă, că cel mai bun fotbal se joacă în Spania. Iata un top realizat de Dorin Goian pentru Top Cinci Blog cu echipele care, în opinia lui, domină fotbalul european:

        1. Real Madrid

10

       2. F.C. Barcelona

hi-res-157275910_crop_exact

      3. Juventus Torino

Nicola+Sansone+Parma+FC+v+Juventus+FC+Serie+F0dOM5baHy6l

       4. Bayern Munchen

XKJ121-223_2013_000000_high

        5. Manchester United

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

                                                                                                                                     Mirica C.

Advertisements