Top Cinci curiozitati ale lumii

4644133531_2303a1bf68_z

Nu stim daca esti o fire curioasa sau nu, insa, ne propunem sa-ti impartasim si tie cateva dintre curiozitatile lumii in care traim.  Unele te vor lua prin surpindere, altele iti vor starni rasul.

Cu siguranta, de multe ori ai ramas cu gura cascata la aflarea unor informatii de care nici nu aveai habar.

Iata 5 curiozitatii despre lumea in care traim. Speram sa aveti aceeasi reactie.  Enjoy! 🙂

1. Furnicile nu dorm niciodata. Cu toate acestea, in zorii zilei, ele se intind asemenea oamenilor pentru a se dezmorti.

2. In Santa Fe, New Mexico, legea impune ca animalele de casa sa poarte centura de siguranta in masina.

3. Stiti care sunt cei mai mari consumatori de fast-food de pe planeta? Raspunsul corect este… chinezii. 41% dintre chinezi mananca, cel putin o data pe saptamana la un restaurant fast-food. Doar 35% dintre americani fac acest lucru.1017006114_94948f0cbc

4. In Bangladesh exista o lege care permite autoritatilor sa aresteze elevii cu varste mai mari de 15 ani care copiaza la examene.

5.  Ati considerat vreodata ca proiectul romanesc “laptele si cornul” are prea multe hibe?

Intr-o scoala din Virginia, SUA, elevii cu varste intre 7 si 10 ani au fost serviti, in cadrul unui proiect asemanator, cu cockteiluri margaritas. In urma scandalului de proportii care s-a iscat, a reiesit ca distribuitorii produselor confundasera limonada cu celebrele cockteiluri.

* Bonus: In Anglia este interzis prin lege ca vanzatoarele din magazine sa isi serveasca topless clientii. Exceptie fac doar magazinele de pesti exotici din Liverpool.

Nu ne-am putut abtine sa neglijam asa ceva. Cine stie, poate exista curiosi pasionati de calatorii. Speram ca le-am fost de ajutor! 🙂

Florentina Constantin

Sursa: descopera.ro

Sursa foto: flickr.ro

Advertisements