Top Cinci Locuinte de Lux

Ai fi de-a dreptul socat/a sa afli cat este dispus un miliardar sa plateasca pentru o proprietate. Sunt adevarate biluterii si valoreaza cat un oras intreg! Preturile vilelor  celor mai bogati dintre cei bogati sfideaza economia mondiala! Iata un top al celor mai luxoase vile din lume:

Locul 1: Villa Leopolda, Franta

villa_leopolda1

A fost construita in incepului secolului XX pentru Regele Leopold al II lea si valoreaza nici mai mult nici mai putin decat 750 de milioane de dolari. Asta ar insemna ca un roman care castiga salariul minim pe economie, adica 750 de lei pe luna, si-ar permite o astfel de achizitie in aproximativ… 300 de ani! Si asta in conditiile in care pune de-o parte pana la ultimul banut castigat!

Locul 2: Resedinta Hearst, Beverly Hills

05-hearst

A fost scoasa recent la vanzare pentru exhorbitanta suma de 165 de milioane de dolari. A apartinut faimosului jurnalist William Randolph Hearst care a cumparat aceasta proprietate in anul 1947 contra sumei de  120.000 de dolari.

Locul 3: Updown Court, Anglia

updown-court-o-resedinta-care-face-toti-banii_202127

Este un adevarat palat si valoreaza  aproximativ 150 de milioane de dolari. Contine 103 camere, 5 piscine si diverse alte spatii de divertisment. In plus, podeaua este placata cu aur de 24 k. Un alt punct forte al locuintei, este locatia. Daca ai locui acolo ai fi vecin cu Elton John si insasi Regina Angliei.

Locul 4: The Manor, Los Angeles

The_Manor,_Holmby_Hills,_Los_Angeles,_in_2008

A fost contruita in anul 1991 pentru raposatul regizor Aaron Spelling. Dupa moartea sa, sotia lui, Cindy a scos vila la vanzare pentru un pret estimativ de 140 de milioane de dolari.

Locul 5: Fleur De Lys, Beverly Hills

CarolwoodBack[2]

Este palatul faimoasei si tot odata extrem de bogatei Mariah Carey. Are un design inspirat dupa  cel al Palatului Versailles si a platit pentru ea 125 de milioane de dolari. Pe langa incaperile in care Mariah si sotul ei locuiesc si-si petrec timpul liber ( teren de tenis, pista de jogging, sala de cinema), mai exista si 10 camere doar pentru angajati.

 

Mirica C.

Advertisements