Top Cinci perle Marian Vanghelie

Primarul sectorului 5,  Marian Vanghelie, a ramas cunoscut ca primarul „care este“ pentru modul in care a conjugat verbul „a fi“ la o emisiune televizata. Acesta a continuat cu derapajele verbale care de multe ori au trezit amuzamentul, dand dovada ca nu trebuie sa stii sa vorbesti prea bine pentru a fi lider politic. Va invit sa ne amuzam cu cateva perle marca Vanghelie:CONFERINTA EXTRAORDINARA - PSD BUCURESTI

1. Nu poti sa conduci organizatia de Bucuresti decat daca poti si daca esti bun, ca altfel te ejaculeaza. Te ejaculeaza… aaa, lasati-ma ca… Te ejecteaza!”

2. Tre sa vedem cum putem sa rezolvam o parte din problemele romanilor si nu cu asemenea formule de a spune ce tre sa invete romanii si unde gasesc pe goagal, gagal cum, gugal gagal gulgal asa. Unde gasim papadia unde gasim nu stiu ce si unde ne interesam de Herodot.”

3. In continuu vrem sa ne intarim. Vrei sa fii cat mai tare in viata. E bine sa cauti. Unii se intaresc cu Viagra, fiecare cu ce poate. Deci…”

4.Eu am sa-l scot pe Gigi Becali din politica, pentru ca Gigi Becali m-a scos pe mine din sarite!”

5. “Cine nu are loc de mine… nu ma intereseaza… sa se inghesuieste!”

Pentru ca am avut de unde sa alegem, va oferim inca 3 perle bonus 🙂 marian_vanghelie_99301900

E o fata tanara care am tot respectul din punctul meu de vedere

Vocea mea se va face auzita oriunde. Si pe sub apa.”

Am auzit niste baieti simpatici, de la anumite ministere, pe la televizor si ii trimit sa se duca dracu’ la munca sau sa citeasca niste ALMANAHE ca sa vada ce cuprinde un capitol bugetar!”

Sursa: http://www.adevarul.ro

http://www.9am.ro

Madalina C.

Advertisements