TOP CINCI seriale de comedie

Si termometrul tau a luat-o razna, nu-i asa? Sunt peste 30 de grade afara si nu indraznesti nici macar sa cobori sa-ti cumperi o inghetata! Si ce sa faci o zi intreaga arestat/a fara voie in casa? Pentru cei mai putin norocosi care nu se afla acum la mare, avem o propunere: seriale! Romantice, amuzante, politiste, chiar si horror, serialele reprezinta un mod foarte placut si relaxant de a petrece cateva ore zilnic departe de canicula si agitatie. Si pentru ca trebuie sa le urmaresti pe cele mai bune, ti-am pregatit un top al celor mai bune seriale de comedie, in functie de notele primite pe IMDB.

 

Locul 5: Shameless (nota IMDB: 8,4)

Image

Frank isi creste singur cei 6 copii si crede ca se descurca de minune. Adevarul este ca el are grave probleme cu alcoolul iar familia lui nu este deloc perfecta. Fiul cel mare ofera meditatii la fizica in schimbul favorurilor sexuale. Ian este homosexual., Deb fura bani din propria colectie UNICEF. Carl este un sociopath si piroman in devenire. Baiatul cel mic este negru si nimeni nu stie de ce. Cea care reuseste cu greu sa mentina familia unita este Fiona, fata cea mare.

Locul 4: How I Met Your Mother (nota IMDB: 8,5)

Image

Ted, un romantic incurabil si totodata un tip comic si inventiv le povesteste copiiilor sai cum a cunoscut-o pe mama lor. Totul a inceput cand cel mai bun prieten, Marshall a anuntat ca o va cere de sotie pe Lilly, femeia cu care era de ceva timp impreuna…

Locul 3: The Big Bang Theory (nota IMDB: 8,6)

Image

Serialul prezinta viata de zi cu zi a doi tineri care locuiesc intr-un apartament inchiriat, Leonard si Sheldon. Ambii sunt pasionati de fizica cuantica, benzi desenate  si au usoare probleme social-comportamentale. Totul merge perfect pan ace Leonard isi dezvolta o noua pasiune cu care Sheldon nu este deloc de accord: Penny, blonda care tocmai s-a mutat intr-un apartament vecin.

Locul 2: It’s Always Sunny in Philadelphia (nota IMDB: 8,8)

Image

Patru prieteni inteligenti si carismatici detin un bar in Philadelphia. Problema cea mai mare este ca toti sunt egoisti, aroganti sic red ca au intotdeauna dreptate. Evident, conflictele nu intarzie sa apara.

Locul 1: Arrested Development (nota IMDB: 9,2)

Image

A aparut in anul 2003 si momentan se afla la cel de-al patrulea sezon.  Este o comedie care pune in prim plan povestea unei familii care in trecut a fost foarte bogata, si in prezent se confrunta cu o multime de probleme.

Advertisements