TOP CINCI articole vestimentare pe care TREBUIE să ți le iei în perioada reducerilor

Iarna își intră în drepturi abia acum, dar reducerile de iarnă sunt pe sfârșite. Dacă te grăbești, încă poți găsi anumite obiecte vestimentare (sau accesorii) de care ai neapărată nevoie, dar reduse cu aproximativ 70%.

Și cine nu ar vrea haine frumoase, la prețuri mici? 😀

Am realizat pentru tine un top cinci al lucrurilor pe care nu trebuie să le ratezi, dacă vrei să îți înnoiești garderoba:

5. O geantă de piele. Orice fashionistă are nevoie de o geantă încăpătoare, dar în același timp elegantă. Noi ne-am îndrăgostit de această geantă de la Zara pentru că poate fi asortată ușor la orice ținută. Și nici reducerea nu e de trecut cu vederea. 🙂

8401204040_1_1_1

4. Geacă din imitație de piele. Nici nu vei realiza cât de repede trece timpul și vine primăvara. De ce să nu faci o investiție deșteaptă? Acest obiect vestimentar este mereu în trend și poate fi purtat cel puțin două sezoane. La Bershka găsești mai multe modele și reduceri pe măsură.

6200323800_1_1_1

3. Cizme. Dacă cineva crede că a trecut iarna, îl sfătuim să se uite pe geam. Ai nevoie de încălțăminte care să nu alunece și să-ți țină picioarele la căldură? Perfect, poți să găsești cizmele ideale la un preț mai mult decât accesibil. Îți recomandăm aceste încălțări din piele, de la Deichmann, dar suntem sigure că vei găsi ceva pe gustul tău în mai toate magazinele de încălțăminte.

t_p_100

2. Cardiganul. Este una din cele mai versatile piese din garderoba noastră și îl găsim într-o varietate de modele. Poți alege unul cu nasturi, unul pe care să îl prinzi cu o centură sau unul pe care să îl porți chiar desfăcut. Se potrivește și la ținute office, și la ținute casual, poate fi purtat și primăvara, și toamna, dar mai ales iarna. Dacă nu te-am convins noi că ai nevoie de unul, atunci prețurile scăzute din magazine te vor convinge în locul nostru.

P.S.: Nouă ne-a plăcut ce am văzut la Koton, nu strică să dai o fugă și pe acolo.

a12_533x442

1. Cine să fie pe primul loc? Normal, cel mai purtat articol vestimentar. Cu cât avem mai multe perechi, cu atât ne dorim mai multe. Vrem alta croială, altă textură, altă culoare. Ei ne salvează din orice dilemă vestimentară. Da, draga mea, de JEANS vorbesc. Magazinele sunt pline cu diferite modele, la prețuri EXTREM de reduse. Grăbește-te să găsești perechea perfectă până nu se epuizează stocurile. Nouă ne plac acești blugi de la Stradivarius pentru că sunt eleganți, confortabili, simpli și sport… în același timp. Depinde de tine să găsești combinația perfectă.

8150592703_1_1_4

Nu uita că reducerile de iarnă durează până pe 31 ianuarie, dar stocurile se epuizează rapid. Noi îți dorim să ai spor la cumpărături și să îți găsești hăinuțele perfecte.

Cătălina Burlan

 

Advertisements