Cinci motive să mergi la ceainăria Estuar Clubhouse

Ceainarie 2.jpg

La ceainăria lui Estuar Clubhouse, atmosfera este una de poveste. Tematica te duce cu gândul la o lume fantastică, complet diferită de realitatea banală din care ne-am dori de prea multe ori să evadăm. O lume în care totul este posibil şi toate dorinţele devin realitate cât ai zice Hop.

Iată 5 motive pentru care trebuie neapărat să bei un ceai în Ţara Minunilor de pe strada Orşova din Capitală:

  1. Este un loc în care toată lumea se simte ca acasă, ca într-o familie. Pentru că într-o familie, toţi membrii se acceptă, se încurajează şi se sprijină unul pe altul. Îl poţi privi ca pe un loc în care să mergi să ţi reîncarci bateriile şi să te descarci de energia negativă.
  1. Îţi oferă o altă percepţie despre cei din jur. Oamenii, odată cu procesul evoluţiei au transformat, treptat, treptat nişte obiceiuri de relaxare în tabieturi sociale. Aşa că în loc să meargă la un ceai să se relaxeze, aleg din ce în ce mai des să facă din aceste ieşiri, ocazii să-şi etaleze ţinutele, să judece ţinutele sau atitudinea celor din jur şi să se amuze. La ceainăria lui Alice, este vorba despre toleranţă şi acceptare. Este un loc în care stai şi de bucuri de o cană de ceai fierbinte fără să te gândeşti dacă ţi-ai asortat ghetele cu eşarfa sau dacă nu cumva vorbeşti prea mult şi-i deranjezi pe ceilalţi. Pentru că fiecare persoană este frumoasă, specială şi capabilă să-şi îndeplinească visurile, oricât de imposibile ar părea, mai ales sub lupa defectă a societăţii actuale.
  1. Decorul vesel, în stilul faimosului basm Alice în Ţara Minunilor crează o atmosfera relaxantă şi pregăteşte cadrul perfect în care gândul are voie să zboare cât mai departe şi să depăşească graniţe pe care până acum n-a avut curaj să le treacă.

received_1046312652053883

  1. Personajele care te aşteaptă la ceai nu ar trebui să-i fie necunoscute în niciun caz. Este vorba despre tine, şi toate părţile care compun întregul pe care-l vezi dimineaţa în oglindă şi pentru care te rogi seara înainte de culcare.

Pălărierul, este acea parte din tine care exprimă nebunia, entuaziasmul, partea care se bucură, dansează şi pe care oamenii l-ar arăta cu degetul pe stradă la ieşirea din ceainărie, pentru că nu se încadrează în tiparele normalităţii acceptate acum.

Alice este partea din tine care se află într-o continuă călătorie, mereu în căutare de aventură şi locuri noi de explorat. Cu ajutorul ei, reuşeşti să accesezi toate opţiunile, să te autocunoşti, să creşti în proprii ochi şi să accepţi că eşti o persoană minunată capabilă de lucruri bune.

Regina este partea din tine care simte nevoia să deţină controlul, să lupte pentru aceea ce vrea şi să nu cedeze în faţa autorităţii isterice.

Omida este parte care se activează în momentul în care devii stăpân pe regulile jocului şi ajungi să-ţi conturezi personalitatea. Atunci intervine în rolul de observator şi te ajută să mediezi conflictele interioare şi exterioare.

Pisica de Cheshire este partea pe care ai fost învăţat de mic să o arăţi lumii. I se mai spune şi cei 7 ani de acasă. Este manierată, politicoasă, zâmbeşte mereu, de multe ori doar din complzenţă şi ţine la aparenţe mai mult decât ar trebui. Ascunde de la cele mai superficiale până la cele mai adânci emoţii şi vede asta ca pe un mod prin care se protejează de răutăţile din jur.

  1. Clubhouse te provoacă să admiţi că pentru a duce la bun sfârşit orice călătorie trebuie să fii puţin nebun, să nu te laşi descurajat, să lupţi pentru visurile tale, să-ţi găseşti un echilibru emoţional care să te ajute să treci cu bine orice obstacol care cu siguranţă va interveni. Şi că toate astea trebuie să le faci cu diplomaţie şi respect faţă de cei din jur. Să nu-i consideri resurse prin care îţi indeplineşti obiectivul, ci parteneri de călătorie care te ajută şi pe care-i ajuţi.

received_1046312665387215

Ceainăria Estuar ClubHouse este o afacere socială, care presupune ca profitul afacerii să nu fie direcționat către acționari, ci în scop social. În acestui local, tot profitul se întoarce în Estuar ClubHouse pentru finanțarea activităților acestuia. Fundatia Estuar a inaugurat în septembrie 2015 Ceainaria Estuar Club-House în cadrul proiectului „Servicii sociale despre și pentru sănătate mintală”, finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Ceainăria este localizată în Strada Orșova, nr. 129, Sector 6, București.

 

Advertisements